ЗНАЕМ

.net

Малки приложения за големи цели. Нека улесним ежедневието си стъпка по стъпка заедно, с повече съдържание на български език в интернет пространството!

Какво е ЗНАЕМ.net?

Знаем.net е проект, над който работим в свободното си време, като целта ни е да комбинираме знанията и уменията си за да предоставим повече информация на български език онлайн. Желанието ни е всеки, който навлиза в нов период от живота си, да може да има достъп до ресурси на родния си език. Работим усилено да създадем по нещо за всеки:

Приложения

Изграждаме приложения с конкретни цели и свойства, за да можеш да намериш точно каквото търсиш, когато ти трябва.

Статии

В блога ни ще можеш да намериш информация относно новите ни въведения, както и съвети, трикове и любимите ни ресурси.

Курсове

Само с четене не винаги става, затова имаме и видеа! Някои кратки, някои не, но винаги можеш да ги откриеш лесно през линковете във всяка апликация.

Забавление

Да учим не означава да не се забавляваме! Затова ще комбинираме двете с цел да затвърдим идеята, че новите знания не се равняват на скука.

Нашата Мисия

Нашата цел и мисия е да направим достъпно съдържание на български език за малки и големи в различни сфери от живота – било то за решаване на ежедневни проблеми, учене на нещо съвсем ново, или в подкрепа на съществуващи знания.

Продуктите, които създаваме, и информацията, която предлагаме, са напълно безплатни! Без абонаменти, заключени функции и скрити условия! Ако искате да ни подкрепите, можете:

Нашите Колекции

С времето колекцията ни ще се увеличава, като ще бъдат добавяни и нови тематики. Ако искате винаги да сте от първите, които разбират за новите ни разработки и да следите процеса, не забравяйте да се абонирате за нас в социалните медии или да се запишете за новини по имейл.

Млад Шофьор

Искаме да направим търсенето, научаването и преговора на информация за хората, които тепърва навлизат в този етап от живота си, възможно най-достъпни. Затова една от първите ни колекции ще съдържа теория, упражнения и тестове, свързани с подготовката за успешно преминаване на шофьорски курсове.

Духовност

Знаем, че за много хора лесният достъп до информация, свързана с вярата им, е от голяма важност, затова създаваме отделна колекция, свързана с душевния ни мир. Тук ще откриете книги, бележници и календари, за да могат винаги да бъдат с вас, където и да сте.

Традиции

Искаме да запазим традициите, които са близки до сърцата ни, затова за нас е важно една от първите ни колекции да е свързана не само с големите идеи, но и с малките неща, които ни напомнят за семейството и дома. Ще събираме едно по едно парченца като рецепти, празници, късчета история и уроци.

Абонамент

Можете да се абонирате, за да получавате последните новини от Знаем.NET. Изпращаме имейли най-много веднъж в седмицата, само ако се случва нещо, с което смятаме, че си струва да се похвалим. Можете да се отпишете по всяко време!

Нашите Статии

Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Read More

ЗНАЕМ.net

Стъпка по стъпка заедно, за повече съдържание на български език в интернет пространството!

За Контакти

Абонамент

Можете да се абонирате, за да получавате последните новини от Знаем.NET. Изпращаме имейли най-много веднъж в седмицата, само ако се случва нещо, с което смятаме, че си струва да се похвалим. Можете да се отпишете по всяко време!